Treffe jenter danske sex historier

treffe jenter danske sex historier

det inntil nylig hadde blitt brukt på engelske barn. Riktignok ikke helt det samme som et spanskrør, men kvister har jo også blitt brukt til å straffe ulydige piker. Skrikene gikk over i hulk og gråt og bønner, og hun sprellet vilt med beina i alle retninger, men jeg holdt henne fast i et hardt grep, og lot den tunge, store hårbørsten fortsette å daske lårene hennes. For hvert slag beveget jeg kvisten en centimeter lenger ned. Så kastet jeg fra meg kvisten, som nå var ganske slitt, plukket om en ny kvist, og stilte meg opp på andre siden av senga. Karoline var best til. Når en jente har fått en skikkelig omgang ris over fanget på en mann, så kan hun ikke regne med at mannen etterpå skal være en øm, myk og forsiktig elsker. Å daske den store, deilige rompa til Karoline hadde jeg drømt om i flere uker, og det var en drøm som gikk i oppfyllelse.

Treffe jenter danske sex historier -

Til tross for hyl og gråt ble Tina åpenbart veldig kåt av å få ris på denne måten! Likevel var vi alle tre innerst inne glade for at dette ble resultatet. Jeg la meg oppå henne og presset pikken min inn i den våte, varme, trange åpningen mellom de spredte lårene hennes. Jeg slo derfor selvsagt svakere slag, men likevel hardt nok til at de virkelig kjentes og etterlot svake røde streker! Tina bøyde hodet i skam og så ut som hun var på nippet til å gråte.

: Treffe jenter danske sex historier

Sex club oslo erotiske fortellinger 985
Eskorte jenter vestfold stripper trondheim 108
Lang butt plug hevn på kjæresten Jeg tok tak i joggebuksa og dro den ned til knærne med et rykk. Kroppen hennes vrikket og ålte seg på fanget mitt og presset mot den stive pikken min. Et perfekt redskap for å lære en ung pike lydighet ved å daske rompa hennes sviende. Og piken lå med spredte bein for at tuppen av kvistene skulle komme til på intime steder det er vanskelig å komme til når piken holder beina samlet.
treffe jenter danske sex historier 191

Videos

Our second fuck with Julia met at DoWeFuck. Karoline kunne virkelig kunsten å suge pikk. For et syn å se den søte jenta subbe bortover gulvet med trusa nede ved knærne. Tina tidde da jeg henne et hardt klask på baken og gjentok kommandoen. Nå, unge dame, skal du få en lang, hard, sviende omgang ris på blanke messingen, så du kanskje slutter å sluntre unna skolen, og lærer å passe tiden! Det hjalp Hun sluttet å samle beina, men hun kunne ikke slutte med de ufrivillige bevegelsene av underlivet. Jeg fortsatte nedover, og etter noen harde slag på innsiden av høyre lår, var jeg ferdig. Og da mener jeg ekte Jentene hadde på forhånd selv valgt et redskap som skulle brukes.

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

2 tanker om “Treffe jenter danske sex historier

Legg igjen en Kommentar