Jenter liker rumpa til munnen mantua

jenter liker rumpa til munnen mantua

peneste 18-åringen i byen. Det hadde vært to sexy forestillinger av to utrolig pene jenter. Hun visste jo at denne gangen var det mer enn bare noen lette klaps med hånden! Jentene skulle, etter tur, vise seg fram på en så sexy måte som mulig (mens den andre ventet på soverommet mitt).

: Jenter liker rumpa til munnen mantua

Og når Tina med sin smekre, lille kropp svinset forbi oss for å hente drikke, kan hun ikke ha unngått å legge merke til hvordan vi mannfolka kikket etter henne. Jeg begynte å spekulere på om jeg skulle lage et system for å sette poeng på de ulike delene, da jeg fikk en vill idé. Tina rødmet og så litt flau ut, men Karoline så ut til å tenne på idéen. Jeg syntes det er kos og jævlig digg, i hvert fall. For hvert slag beveget jeg kvisten en centimeter lenger ned. Og hvorfor hun ikke ville spre beina, enda hun uten blygsel hadde vist meg alt hun hadde mellom beina den første gangen hun strippet for meg? Jeg kjente hvordan den store pikken min ble større ved synet av den lille jenta som lot som hun var mindre. Jeg stilte meg opp bak henne og lot en finger gli langs sprekken hennes og inn mellom leppene.

Videos

Afterfucking crempied onto my pussy and fingering to orgasm convulsion. Ulydige piker: Karoline To dager senere skulle Karoline få kjenne på ekte ris. Jeg ble morsk i ansiktet. Ulydige piker: Tina Et par dager etterpå ringte Tina på døren en halv time senere enn vi hadde avtalt, et åpenbart forsøk på å være ulydig, tenkte jeg. Og da mener jeg ekte Jentene hadde på forhånd selv valgt et redskap som skulle brukes. Jeg gikk fram til senga, svisjet kvisten gjennom luften et par ganger til, før jeg med et hardt svisj! Hadde Tina, med den trange musa si, gjort det samme som Karoline hadde det sikkert gått for meg på mindre enn et minutt! Da jeg var ferdig så hun på meg med de kåteste øynene jeg har sett.

: Jenter liker rumpa til munnen mantua

Hun hadde ikke gått mange skritt før både buksa og trusa var nede ved anklene. Og for en vakker og deilig jente Karoline var! Hun lot langfingeren sirkle rundt klitoris noen ganger før hun stakk fingeren inn mellom fitteleppene og dypt inn i seg selv og utstøtte et lavt åhhhhhh. Som straff for denne dokumentforfalskningen fikk hun noen dager senere en lang og hard omgang med et vått bjørkeris, liggende med rumpa i været og vidt spredte lår på en stabel puter, og med armer og føtter bundet fast til. Men det å bare stikke inn fingeren, uten noen form for advarsel, det synes jeg ingenting. Hun var ganske liten, sikkert ikke mer enn 157-158 cm høy, og virkelig sylslank. jenter liker rumpa til munnen mantua

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

2 tanker om “Jenter liker rumpa til munnen mantua

Legg igjen en Kommentar